Hot

Lirik lagu Yowis Hendra Kumbara, lengkap terjemahan

Lirik lagu Yowis kini ramai diburu orang. Pantas saja, lagu Yowis besutan Hendra Kumbara ramai disukai orang. Terlebih lagu ini dapat diakses dari mana pun termasuk dari saluran berbagi video Youtube.

Hendra Kumbara sendiri merupakan pencipta lagu bernuansa Jawa yang cukup dikenal publik. Dia juga yang menciptakan lagu Dalan Liyane.

Berikut lirik lagu Yowis karya Hendra Kumbara:

Yowis ben dadi kenangan
Yowis mung ning angan angan
Tresno sing tak gadang
Mung mandeg ning tengah dalan
Aku kowe wes ora sejalan

Yowis ben dadi cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu ra ori
Jebule mung kawe siji
Jare tulus jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwis-uwis
Teles kebes wes nganti kalis

Aku kangen ning mung tak pendem
Nangis
Mergo janjimu sing lamis

Opo meneh sing mbok goleki
Rumangsaku kabeh wes tak turuti
Tibo tangiku mung kanggo kowe
Snajan sak onone
Sing penting perjuangane

Opo mergo wong ora nduwe
Kowe nganti tego ninggalake
Snajan atiku wes ajur mumur
Tetep kudu bersukur
Kabeh wes ono sing ngatur

Terjemahan lirik lagu Yowis

Aku tak berhenti menangis
Basah kuyup sudah sampai kalis
Aku kangen tapi hanya ku pendam
Menangis karena janjimu yang hanya dimulut saja

Opo meneh sing mbok goleki
Rumangsaku kabeh wes tak turuti
Tibo tangiku mung kanggo kowe
Snajan sak onone
Sing penting perjuangane

Apa lagi yang kau cari
Kau kira semua sudah ku turuti
Jatuh bangun hanya untuk kamu
Walau apa adanya,
yang penting perjuangannya

Opo mergo wong ora nduwe
Kowe nganti tego ninggalake
Snajan atiku wes ajur mumur
Tetep kudu bersukur
Kabeh wes ono sing ngatur

Apa karena orang tidak punya (miskin)
Kamu sampai tega meninggalkan
Walau hatiku sudah hancur berantakan
Tetap harus bersyukur,
semua sudah ada yang mengatur

Topik

Apa Komentarmu ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close